NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 2 CD Key code kopen

Over dit spel

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 avontuurlijk en actievol strategiespel dat vol anime zit en jouw meeneemt in nog een Naruto verhaal. Het spel is ontwikkeld door CyberConnect2 Co. Ltd. en is uitgegeven door BANDIA NAMCO Entertainment. De release van NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 vond plaats op 25 augustus 2017.

Het spel speelt zich af in de bekende Naruto verhaallijn en is er trouw aan de wereld van de anime. Het spel heeft veel nieuwe gevechtssystemen te bieden en samen met andere strijders kun je de strijd aan gaan. Werk samen om tegenstanders te verslaan en bouw aan jouw weg naar eeuwige glorie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 2 op Keysforgames.nl