Narcosis CD Key code kopen

Over dit spel

Horror en avontuur

Overleven, afschuw over de zonloze diepten van de Stille Oceaan: een industriële duiker die met weinig licht en weinig gereedschappen op de zeebodem is gestrand, neemt wanhopige stappen naar boven voordat zijn zuurstof – en gezond verstand – de aandacht trekken.

Ontworpen als een studentenproject, ontvouwt dit overlevingsverhaal van de eerste persoon zich na een industriële catastrofe, vanuit een halve ton, hightech duikpak – een ‘lopende kist’. Beïnvloed en geïnspireerd door een groeiende behoefte aan onconventionele horror en verhaallijn games, Narcosis is geworteld in de realiteit, maar doordrenkt van het surrealistische.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.