Naraka Bladepoint Key Kopen. Naraka Bladepoint Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Naraka Bladepoint key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Naraka Bladepoint rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Naraka Bladepoint sleutel in Nederland is € 6.87

Naraka Bladepoint, ontwikkeld door de Chinese studio 24 Entertainment, is de nieuwste grootschalige multiplayer-game die zijn stempel probeert te drukken op het genre Battle royale. De haak bestaat uit letterlijk grijpbare haken en een ongelooflijk diep vechtsysteem dat bijna lijkt op een Battle royale-versie van Crouching Tiger, Verborgen draak. Tot nu toe zien de resultaten van twee volledige wedstrijden en een crash les in het vechtsysteem er veelbelovend uit.

Hoe begint het spel?

Elke wedstrijd in Naraka begint met jou en je team dat in een kaart van maximaal 60 andere spelers valt en op zoek gaat naar een buit van escalerende levels om je voor te bereiden op de onvermijdelijke gevechten met andere spelers. Er zijn op vooraf bepaalde tijdstippen inkapselen van bubbels die het speelveld constraceren; je kunt wapens, bepantsering, verbruiksartikelen en meer gespecialiseerde pick-ups met de naam Souljades vinden die je passieve bonussen bieden (waaronder zeldzame, game-veranderende wapens die je krachtige speciale moves geven); en je vecht totdat er nog maar één team aan het einde staat

Een grote selectie wapens

Terwijl verre wapens zoals bogen, geweren, kanonnen en herhalende kruisbogen beschikbaar zijn, worden de meeste ontmoetingen in Naraka bepaald in de Melee-reeks, en het is hier dat de game echt uitblinkt. Naraka’s Melee Combat-systeem is eenvoudig, maar zit boordevol mind tricks die je van een vechtgame mag verwachten.

Het werkt op een rots, papier, een schaar principe, met normale aanvallen die niet kunnen worden tegengehouden of tegengegaan; aanvallen die absorberen en macht door regelmatige aanvallen; en tellers die, wanneer correct getimed, geladen aanvallen kunnen doen afleiden en zelfs de aanvaller kunnen uitschakelen. Maar zoals eerder gezegd worden ze regelmatig aangevallen. Slim genoeg is de laatste hit van elke standaard aanvalscombinatie altijd een tegenaanval, waardoor een ervaren speler die begrijpt dat een persoon simpelweg op de aanvalsknop drukt een tegenwicht op die laatste klap kan instellen en vijanden die te voorspelbaar worden kan straffen.