Nantucket CD Key code kopen

Over dit spel
 
Nantucket is een avontuurlijk strategiespel in de vorm van RPG. Het doel van het spel is om de oceaan op te gaan als leider en Moby Dick verslaan. Het speelt zich af in de gouden eeuw, dus dit betekent dat je niet eenzaam bent op zee. Versla schepen van andere spelers en ontdek nieuwe gebieden over de gehele wereld. Leid je eigen schip, huur enthousiaste werknemers in en strijd tegen gigantisch walvissen en andere monsters in het water. Ook is het mogelijk om je eigen schip te ontwikkelen en te onderhandelen. Ben jij de baas over een gigantisch plas water?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Nantucket tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Nantucket op Keysforgames.nl