My Time At Portia CD Key code kopen

Over dit spel
Opus Magnum is het nieuwste open-ended puzzel spel uit de stal van Zachtronics, de ontwikkelaar achter SpaceChem, Infinifactory, TIS-100 en SHENZHEN I/O. Probeer de onvoorspelbare, fysische onderdelen van de transmutatie motor (het meest vooruitstrevende gereedschap van de alchemische ingenieur) onder de knie te krijgen en gebruik deze om levensbelangrijke remedies, kostbare edelstenen, dodelijke wapens en meer te produceren.

Setting en plot

Aanzien als de meest beloftevolle alchemist van zijn generatie heeft Anataeus Vaya zonet de positie van hoofdalchemist van het Huis Van Tassen geaccepteerd, de oudste en rijkte van de oude Huizen van de stad. Maar achter de gevel van de familie schuilen allerhande gevaren, en enkel alchemie zal mogelijk niet genoeg zijn om al deze problemen op te lossen.

Intriges en griezelige plotwendingen loeren achter elke hoek. Alchemisten, die de macht bezitten om quasi alles te produceren worden hoog aangeschreven maar zijn ook uiterst gevaarlijk.

Gameplay

Het is aan jou om machines te ontwerpen en te bouwen. Deze zullen op hun beurt alchemische processen uitvoeren, hierbij gebruik makend van een verscheidenheid aan onderdelen, zoals programmeerbare armen, aanpasbare tracks en meer esoterische gebruiksmiddelen als het wiel van Van Berlo of de Glyph van Animismus.

Ga online de strijd aan met vrienden of vreemden om de zo eenvoudig mogelijke en snelste, meest compacte oplossingen te vinden voor de verschillende uitdagingen die het spel te bieden hebben. Exporteer bewegende GIFs van jouw elegante ontwerpen om ze aan iedereen te kunnen tonen.

Via de Steam Workshop kan je ook jouw eigen puzzels maken en delen nadat je deze hebt gemaakt in de puzzel editor, of probeer de creaties van anderen op te lossen.