My Memory of Us CD Key code kopen

Over dit spel

My Memory of Us is een puzzle game in een tweedimentional speelveld. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Juggler Games.

In de game speel je twee vrienden, onderdeel van een onderdrukt volk en herkenbaar aan hun rode kleding. Ze moeten hand in hand proberen om puzzels op te lossen en daarmee uit handen te blijven van de jagende nazi robots. De game is kindvriendelijk ontworpen maar heeft een duidelijke verwijzing naar de holocaust. Hierdoor krijgt de game meer diepgang dan een standaard puzzle game. De asgrauwe omgeving versterkt dit gevoel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download My Memory of Us tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel My Memory of Us op Keysforgames.nl