My Lovely Daughter CD Key code kopen

Over dit spel

My Lovely Daughter is een luguber, simulatie avonturenspel dat is ontwikkeld door GameChanger Studio en is uitgebracht door Toge Productions en Another Indie.

My Lovely Daughter vertelt een verhaal over een rouwende vader en zijn intense liefde voor zijn overleden dochter. In het spel speel je Faust, een vader en alchemist. Je wordt wakker, alleen en in de war. Het grootste deel van je geheugen ontbreekt, maar je weet wel dat je dierbare dochter is overleden en dat je haar terug wilt brengen. Wanneer het eerste stadium van rouwverwerking begint doe je wat iedereen zou willen doen, maar wat niemand doet: je brengt de doden terug met behulp van alchemie.

Lugubere experimenten

Het spel is ontworpen om je van streek te maken en dat doet het. Om je dochter terug te kunnen brengen moet je allerlei verboden alchemie experimenten uitvoeren. Je moet tientallen homunculi creëren en deze opvoeden alsof ze je eigen dochter zijn. Je moet relaties met hen opbouwen en dat alleen zodat je ze kunt vermoorden en hun ziel kunt oogsten. Dit is extra luguber omdat deze homunculi duidelijk gevoelens en een persoonlijkheid hebben. Ze noemen je zelfs vader.

Om je experimenten te financieren moeten je creaties aan het werk en moet je zelfs hun lichamen verkopen om wat extra geld te verdienen. Alleen op die manier kun je je lugubere onderzoek voortzetten. Misschien krijg je ergens onderweg je eigen herinneringen terug en leer je begrijpen hoe deze vreselijke situatie is ontstaan.

Hoe ver ga je om je geliefde terug te brengen?