MY HERO ONES JUSTICE CD Key code kopen

Over dit spel

Of je nou de wereld wilt veroveren of juist mensen in nood de held wilt bieden die ze nodig hebben. Dan is deze gewelddadige maar rechtvaardige, animatie game iets voor jou! Ontwikkelt door: ByKing en Uitgegeven door: Bandai Namco. Je kunt dit spel vanaf 26 oktober spelen op de Xbox One, PS4 de Nintendo Switch en PC.

Strijd voor rechtvaardigheid

Een Fightgame waar je in een veld tegenover een tegenstander staat en deze door middel van combinaties en gebruik van de elementen moet verslaan. De populaire Wekelijkse Shonen Jump-mangareeks komt tot leven. Kruip in de huid van de bekende personages zoals: Izuku Deku Midoriya, Katsuki Katchan Bakugo en All Might. En creëer je eigen versie van het stripverhaal. In dit arena gevecht kies je voor de held of de slechterik. Je kunt hierbij de volledige omgeving kapot maken en gebruiken bij aanvallen op je tegenstanders. Ook kun je samen met je vrienden in een team gaan, om zo nog sterker en strategischer te strijden tegen het goed of het kwaad. Elk personage beschikt over zijn eigen Quirks, dit zijn super powers. Met mooie graphics blijven ze trouw aan de manga.

Speciale kenmerken

Bundel je krachten met je vrienden. Je kunt maximaal 2 vrienden kiezen om samen krachtige combinaties te ontketenen. Elke personage heeft zen eigen kenmerken waarmee je explosieve aanvallen kunt plegen. Je kunt letterlijk alles in de omgeving vernietigen en gebruiken bij je aanvallen.

Ben jij een held en red jij de wereld? Of ben jij een Schurk die de wereld veroverd! Ontketen nu je eigen strijd naar rechtvaardigheid.