My Garage Key Kopen. My Garage Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop My Garage key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key My Garage rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 17-01-2022 voor een My Garage sleutel in Nederland is € 15.19

My garage is een auto simulatiespel waar je jouw eigen garage heb. Hier ligt het nadruk op het simuleren van echte autoreparatie, onderhoud en fysieke gedrag. Je zal dus je eigen gereedschappen en onderdelen moeten kopen en vervangen. My garage behoort tot de indie, racing en simulation genres. De ontwikkelaar en uitgever is Viking Games Studio. Het is een realistische simulator op het gebied van autoreparatie. Dus wat je hier leert zal je ook in het echte wereld kunnen toepassen.

De game bevat een schadesysteem en schildersysteem. Je kunt dan elk van de carrosseriepanelen repareren of vervangen. De motoren van de auto’s hebben realistische componenten en mechanica-gedrag. Het wordt dus ook door slijtage beïnvloed. Zelfs de ophanging heeft realistische onderdelen. Voor alles is er een speciaal gereedschap en als ze kwijtraken moet je een nieuwe kopen. In de winkels en autokerkhof vind je alle benodigdheden en auto-onderdelen.