Muv-Luv CD Key code kopen

De visuele roman Muv-Luv is verdeeld in twee delen. Het eerste deel, getiteld Muv-Luv Extra, bevat protagonist Takeru Shirogane (ingesproken door Takeshi Aiba in PC en Soichiro Hoshi in havens) die op een ochtend wakker wordt om een ​​mooie jonge vrouw te vinden die in zijn bed slaapt, net als een woedende Sumika Kagami (ingesproken door Hiroko Taguchi, gecrediteerd als Rika Fujiwara in PC), Takeru’s buurman en jeugdvriend, komt hem wakker maken die ochtend. De jonge vrouw, Meiya Mitsurugi (geuit door Aki Okuda in PC en Kazumi Okushima in havens), is de erfgename van een financieel machtig gezin en is vastbesloten om de bruid van Takeru te zijn.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Muv-Luv tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Muv-Luv op Keysforgames.nl