Music Awards Manager CD Key code kopen

Music Awards Manager is ontwikkeld en uitgegeven door Hamsters Gaming.

Music Awards Manager is een strategie-simulatiegame waarbij je helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Als manager kun je je eigen muziekgroepen samenstellen en artiesten groot maken. Het begint allemaal bij repeteren in de garage, maar als jouw bands succesvol worden, zullen ze optredens geven op ’s werelds grootste podia. Laat de muzikanten jouw favoriete genre spelen en maak van hen populaire wereldartiesten. Jij beslist eveneens de thema’s van de liedjes, wanneer de cd’s uitgegeven worden en naam de band krijgt. Kies voor een geschikte moeilijkheidsgraad om het spel uitdagend te houden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Music Awards Manager tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Music Awards Manager op Keysforgames.nl