Murderous Pursuits CD Key code kopen

Over dit spel

In Murderous Pursuits bevindt je je in de Victoriaanse tijd. Deze game is een spel dat je met 1-8 spelers speelt en het draait om moorden, of vermoord worden. Je krijgt een doelwit dat je moet vermoorden.. Maar jij bent weer het doelwit van iemand anders… De slimste moordenaar wint dit spel.

Dit spel is singleplayer te spelen maar ook multiplayer, zowel lokaal als online. Nodig je vrienden uit bij je thuis of op Skype en start het spel maar!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Murderous Pursuits tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Murderous Pursuits op Keysforgames.nl