Mr Massagy CD Key code kopen

Mr Massagy is een simulatiegame waarin je je als meester verleider moet laten zien. Het is de bedoeling dat je de vrouwen in het spel zodanig date dat ze je belonen met een welverdiende massage.

Varia

Hoewel de beschrijving van de game kan doen vermoeden dat het spel erotische elementen bevat valt dat al bij al nog goed mee. De figuren en karakters in de game gaan hooguit in bikini of zwemkledij gekleed maar er is verder geen enkel naakt te zien in de game. Het spel werkt op behendigheid en strategie want het doel is vooral te verleiden om de massage te krijgen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Mr Massagy tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Mr Massagy op Keysforgames.nl