Mount & Blade 2 Bannerlord Key Kopen. Mount & Blade 2 Bannerlord Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Mount & Blade 2 Bannerlord key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Mount & Blade 2 Bannerlord rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Mount & Blade 2 Bannerlord sleutel in Nederland is € 13.59

Mount en Blade: Bannerlord is de tweede game in de reeks en is een strategische actiesimulatiegame met role-play elementen. Het spel werd ontwikkeld door TaleWorlds Entertainment en uitgegeven door datzelfde bedrijf. Het spel is enkel ontwikkeld met een Engelse interface en kan dus ook enkel Engelstalig gespeeld worden.

Doorheen het spel ben je een ridder die vecht voor het rijk dat je verdedigd. Binnen de stadsmuren ontstaat een burgeroorlog en er groeien nieuwe koninkrijken die het uwe slecht gezind zijn. Het doel van het spel is hegemonie te vestigen een nieuwe wereldorde te creëren in een wereld zoals jij die wil hebben.

Technische vereisten en extra’s

Het spel stelt vrij hoge technische vereisten. Zo is er minimaal een windows 7, 8 of bij voorkeur zelfs 10 vereist en 40 GB beschikbare ruimte en 4 GB RAM geheugen nodig. Mount en Blade: Bannerlord staat klaar om uitgegeven te worden maar de releasedatum werd nog niet vrijgegeven. In elk geval zal het spel binnenkort beschikbaar zijn via gameplatform Steam, de officiële website en de gamehandel. In het spel zal de speler in staat zijn zelf wapens te ontwikkelen en produceren en vervolgens die wapens bij zich te dragen doorheen het spel. Daarnaast is er ook een sandbox modus waarin de speler vrij is om te spelen met alle beschikbare wapens, middelen en tegen alle vijanden uit de game. Veel spelplezier.