MotoGP 20 CD Key code kopen

Over dit spel

MotoGP 20 is een management simulatiespel waarin je de leiding neemt over een team coureurs. Het is ontwikkelt door Milestone S.r.l. en wordt uitgegeven door Deep Silver.

Je kunt je team laten strijden tegen legendarische coureurs. De complete MotoGP-geschiedenis is aanwezig, wat voor nostalgische momenten zorgt. Je kunt je pak en je motor aanpassen zoals je dat wil. Er zijn tal van kleuren, materialen en stickers om uit te kiezen. Hoe beter je team presteert, hoe beter het aanbod van de sponsors wordt. Er zijn tal van vernieuwingen doorgevoerd. De animaties zijn realistischer, de coureurs zien er beter uit dan ooit dankzij nieuwe 3D-scans en de graphics zijn haast levensecht. Je kunt ook online tegen vrienden racen dankzij de nieuwe multiplayer modi.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download MotoGP 20 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel MotoGP 20 op Keysforgames.nl