MotoGP 17 CD Key code kopen

Over dit spel

MotoGP 17 is een motorracegame waarbij de speler het raceseizoen van 2017 kan simuleren. Het spel beschikt over de officiële licentie van de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) waardoor alle circuits en rijders van het seizoen beschikbaar zijn. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Milestone en geschikt voor de Playstation 4, Xbox One en Windows computers.

Binnen de MotoGP 17 is bandenmanagement van groot belang. Ga je te agressief van start dan zal de temperatuur in de banden snel oplopen waardoor de banden sneller slijten. De motor zal merkbaar lastiger te controleren zijn. Met versleten banden moet je eerder remmen, kun je pas later op het gas. De motor zal veel last krijgen van trillingen in het chassis en heeft een grote kans op slippen. Allemaal factoren die en toppositie in de weg staan.

3 verschillende spelvormen

MotorGP 17 geeft de speler 3 verschillende spelvormen. Het kampioenschap wordt gereden via de career mode. Simulatie en realisme heeft hier de hoofdrol. Wel is het voor de speler mogelijk om specifieke opties aan- of uit te zetten. Denk hierbij aan het automatisch veranderen van de zitpositie, de slijtage van de banden en hulp bij het remmen en insturen. Hierdoor is de game op ieder niveau speelbaar. Daarnaast is het mogelijk om losse wedstrijden te rijden met klassieke motoren en rijders. Probeer de oude motor van Valentino Rossi in zijn jonge jaren. Kruip in de huid van KC Stoner en nog 70 andere ex-coureurs.

De spelvorm management mode geeft de mogelijkheid om een eigen team te beheren. Je bent zelf een rijder en kiest je eigen teamgenoot en motor waarop je het seizoen wil rijden. Ga op zoek naar sponsoren en ontwikkel je eigen motoren gedurende het seizoen. Je start in de Moto3- klasse en werkt jezelf door je prestaties op naar de MotoGP.