Mortal Shell CD Key code kopen

Over dit spel

Mortal Shell is een actie role-playing game dat werd ontwikkeld door Cold Symmetry en uitgegeven door Playstack. Het spel biedt vijftien tot twintig uur aan speeltijd en is sterk te vergelijken met de Dark Souls-serie. Met een team dat slechts uit vijftien man bestaat, geeft Cold Symmetry een eigen draai aan deze game.

In het verbrijzelde landschap bevinden zich de verrotte overblijfselen van mensen. Meedogenloze vijanden liggen overal op de loer: wanhopige wezens en indrukwekkende goden doen er alles aan je tocht te onderbreken. Zoek je weg doorheen de verschillende gebieden tussen de ruïnes van deze mysterieuze wereld. De dood bevindt zich overal om je heen. Met de overblijfselen van verslagen krijgers en door bezit te nemen van hun lichamen, kruip je letterlijk in hun Shell. Zo kan je een grote diversiteit aan gevechtsstijlen leren die je doorheen deze wereld kunnen helpen overleven.

Vrees geen geweld en zwaardgevechten om de vijanden te overwinnen, maar denk ook strategisch na over de juiste aanpak. Wanneer moet je de agressieve aanval inzetten? Wanneer moet je defensief optreden door jezelf te verstenen? Welke shell moet je in welke situatie dragen? Ga op zoek naar de verborgen heiligdommen en let goed op waar je je naartoe begeeft, er is namelijk geen kaart beschikbaar om de weg terug te vinden. Bij het ronddwalen doorheen deze gevaarlijke omgeving, vind je pas stap voor stap je ware doel.

Leer beetje bij beetje het nut kennen van de vele gebruiksvoorwerpen die je tegenkomt in dit duistere avontuur, zoals de paddenstoelen. Tactiek en inzicht zijn belangrijke vereisten om deze sinistere wereld te trotseren. Afhankelijk van welke vijand en met hoeveel ze zijn, moet je voor een heel andere aanpak kiezen. Deze grauwe omgeving, tussen de restanten van mensen, zorgt voor een beklemmende en hopeloze sfeer waar het niet gemakkelijk is te overleven.