Mortal Kombat 11 Key Kopen. Mortal Kombat 11 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Mortal Kombat 11 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Mortal Kombat 11 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tijdens de Game Awards van 2018 is eindelijk het nieuwste deel van Mortal Kombat aangekondigd. Het elfde deel van de serie die al loopt sinds 1992. Het spel zal in 2019 uitkomen en om precies te zijn op 23 april 2019. Het spel zal uitkomen op de PC, Playstation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Het is een bekende franchise die zelfs al verfilmd is. Het spel staat bekend om zijn gruwelijke, bloederige manier van vechten en een favoriet sinds het eerste deel verscheen.

Mortal Kombat

Heel veel is er nog niet bekend gemaakt over het nieuwste gedeelte uit de reeks, maar als we uit mogen gaan van de vorige delen dan is Mortal Kombat een ouderwetse vechtgame. Aan beide kanten van het scherm staat een karakter dat vecht tegen het karakter dat er tegenover staat. Mortal Kombat gebruikt een breed scala aan vechters die allen hun eigen karakteristieke manier van vechten kennen. Zo voelt elk personage dat je gebruikt als een ander personage. Ook bezitten deze vechters vaak hun eigen soort krachten als vuur, ijs of bijvoorbeeld zwarte magie. Door goede combinaties van knoppen te gebruiken zal de vechter combo’s maken die punten opleveren. Ook staat de franchise bekend om zijn gruwelijke manier van doden. Aan het eind krijg je de kans om een zogeheten “Fatality” uit te voeren. Dit is een laatste aanval die je kan doen waarin je de tegenstander op een grove, maar vreemde manier doodt. Denk hierbij aan onthoofdingen of bevriezingen.

Mortal Kombat 11

Over het nieuwste deel is nog niet bekend welke game modussen er zullen zijn, maar bij de voorgaande delen bestond het vaak uit een single player en multi player modus. In de single modus speel je een verhaallijn door de verschillende karakters te gebruiken. In de multi player modus kun je een karakter kiezen om te vechten tegen andere gamers. Wel is er bekend gemaakt dat er in Mortal Kombat 11 een eigen personage gemaakt kan worden.