Mortal Kombat 11 Aftermath CD Key code kopen

Over dit spel

Mortal Kombat 11 Aftermath is de meest recente DLC op de originele game. Fans van action gore en fighting komen 100% aan hun trekken met deze DLC die is ontwikkeld door
NetherRealm Studios, QLOC, Shiver. Ervaar de eerste grote uitbreiding in de geschiedenis van Mortal Kombat. Met deze DLC voeg je gloednieuwe features toe aan je gameplay in de vorm van een cinematic story die draait om vertrouwen en bedrog. Fire God Liu Kang, de nieuwe timekeeper en beschermheer van Earthrealm is op zoek naar manieren om zijn toekomst veilig te stellen. Om dit te doen moet hij hulp zien te krijgen van niet voor de hand liggende bondgenoten en reeds bekende strijders. Jij als speler van de game zult moeten beslissen wie je kunt vertrouwen en wie je moet uitroeien om het doel te bereiken. Verder blijft het gewoon Mortal Kombat, dus je kunt op 1000 en 1 manieren je vijanden om zeep blijven helpen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Mortal Kombat 11 Aftermath tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Mortal Kombat 11 Aftermath op Keysforgames.nl