Mortal Kombat 1 Key Kopen. Mortal Kombat 1 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Mortal Kombat 1 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Mortal Kombat 1 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een Mortal Kombat 1 sleutel in Nederland is € 16.39

Betreed het vernieuwde universum van Mortal Kombat™, gecreëerd door de Vuur God Liu Kang. Mortal Kombat™ 1 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor deze iconische franchise van vechtspellen, met een herzien vechtsysteem, boeiende spelmodi en fatalities die je de adem zullen benemen.

Overzicht van het Spel

Mortal Kombat 1 is het meesterwerk van NetherRealm Studios en Warner Bros. Games en vertegenwoordigt het twaalfde hoofddeel van de legendarische Mortal Kombat-serie. Dit spel dient zowel als vervolg op Mortal Kombat 11 (2019) als als de tweede herstart van de serie, die begon met Mortal Kombat (2011). Het werd uitgebracht op 19 september 2023 voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S, met een premium editie die beschikbaar was vanaf 14 september.

Opwindende Kenmerken

Mortal Kombat 1 belooft een breed scala aan spannende functies, waaronder een meeslepende verhaalmodus, verbeterde online multiplayer met rollback-netcode voor een naadloze ervaring en opwindende offline gameplay. Een opvallende toevoeging zijn de “Kameo Fighters”, unieke personages die tijdens gevechten ondersteuning bieden en een nieuwe draai geven aan de gevechtsstrategie.

Deze Kameo Fighters, verschillend van de reguliere personagelijst, kunnen worden opgeroepen om speciale aanvallen, combo’s en zelfs hun eigen fatalities en brutalities uit te voeren.

Fatale Slagen en Luchtaanvallen

De geliefde Fatale Slagen, voor het eerst geïntroduceerd in Mortal Kombat 11, keren terug met een andere functie. Deze speciale bewegingen kunnen nog steeds alleen worden geactiveerd wanneer de gezondheid van een speler onder de 30% daalt, maar in dit spel worden ze uitgevoerd als samenwerkende aanvallen tussen een speler en een Kameo Fighter, waarbij elk een aanval uitvoert. Bovendien bevatten de meest opvallende aanvallen in de Fatale Slag de röntgeneffecten die voor het laatst te zien waren in Mortal Kombat X. Ook keert het luchtaanvalsysteem terug, dat eerder te zien was in zowel Mortal Kombat: Armageddon als de actiespin-off Shaolin Monks, en voor dit spel is verfijnd.

Uitgebreide Spelmodi

Voor alleenstaande spelers biedt het spel de terugkeer van de verhaalgestuurde Verhaalmodus en de traditionele Toernooimodus uit eerdere spellen. Ook wordt de seizoensgebonden Invasiemodus geïntroduceerd, een online modus die vechtmechanica combineert met elementen van bordspellen en rollenspellen. Spelers worden uitgedaagd om zich over het bord te bewegen en verschillende uitdagingen op elke ruimte te voltooien, waarbij ze beloningen verdienen zoals skins, in-game valuta of concept art voor het voltooien van de uitdagingen. Elk Invasieseizoen duurt ongeveer zes weken en heeft zijn eigen bord en thema. Voor multiplayer zijn er verschillende versus-modi, waaronder Lokale modus om op dezelfde console te spelen, Online modus om tegen tegenstanders over de hele wereld te spelen, en Toernooimodus om een toernooi te organiseren met een uniforme set regels voor de wedstrijden.

Een Epische Verhaallijn

Het spel begint nadat Kronika en Shang Tsung zijn verslagen en Fire God Liu Kang het Hourglass van Kronika gebruikt om het universum opnieuw te creëren voordat hij de controle ervan aan Geras overdraagt om de beschermer van Earthrealm te worden. Hij vormt een broze alliantie met Outworld onder het voorwendsel de Mortal Kombat-toernooien voort te zetten. In het heden rekruteert Liu Kang boeren Kung Lao en Raiden, worstelende acteur Johnny Cage en voormalig Yakuza-lid Kenshi Takahashi om deel te nemen aan het nieuwste toernooi, waarbij Raiden uiteindelijk wordt gekozen als kampioen van Earthrealm en het toernooi wint.

Geras ontmoet Liu Kang en informeert hem dat Shang Tsung is teruggekeerd met hulp van een mysterieuze weldoener genaamd “Damashi” en dient als adviseur van keizerin Sindel van Outworld. Liu Kang geeft Kenshi, Kung Lao en Johnny de opdracht om de activiteiten van Shang Tsung te onderzoeken. Ze reizen naar de woestenijen van Outworld, waar ze Tarkatans tegenkomen, slachtoffers van het Tarkat-virus, en getuige zijn van Shang Tsung die beenmerg uit het lichaam van de leider van de Tarkatans, Baraka, haalt. De Earthrealmers grijpen in, maar Shang Tsung ontsnapt naar zijn laboratorium. Met de hulp van Baraka vindt de groep het laboratorium en voorkomt dat Shang Tsung Outworld’s kroonprinses, Mileena, lijkt te infecteren met het Tarkat-virus. Mileena valt hen echter aan en verblindt Kenshi voordat Shang Tsung haar injecteert met een serum om haar Tarkat-symptomen te beheersen. Haar zus, prinses Kitana, en generaal Shao komen aan om de Earthrealmers gevangen te nemen. Shang Tsung leidt hen om vervolgens samen te komen met zijn bondgenoot, Quan Chi. De Earthrealmers worden naar de Flesh Pits gebracht, maar ontsnappen met hulp van Reptile en ontmoeten Ashrah, die onthult dat Quan Chi apparaten bouwt die zielen op grote schaal kunnen stelen. Hoewel Quan Chi verschillende zielen gebruikt om Ermac te creëren, verslaat de groep ze en vernietigt een van de zielendieven voordat allemaal behalve Baraka terugkeren naar Earthrealm om Liu Kang te waarschuwen.

Liu Kang geeft Lin Kuei-strijders Sub-Zero, Scorpion en Smoke opdracht om de zielendieven te vernietigen en Shang Tsung gevangen te nemen, maar ze worden gevangengenomen en Shang Tsung overtuigt Sub-Zero om zich bij zijn zijde te voegen door hem toegang te beloven tot het undead Dragon Army. Nadat Scorpion en Smoke aan Shang Tsung en de gecorrumpeerde Lin Kuei zijn ontsnapt, informeert Geras Liu Kang over een breuk in de tijd en dat Damashi uit een parallelle tijdlijn komt.

Liu Kang reist naar Outworld om Sindel en haar dochters bewijs te leveren van de samenzwering van Shang Tsung en Quan Chi en hun intentie om Earthrealm en Outworld te veroveren, evenals zijn invloed op de huidige tijdlijn. Ermac valt hen aan, maar Mileena verslaat hem, waardoor de ziel van haar vader en de man van Sindel, keizer Jerrod, zich manifesteert en de controle over het lichaam van Ermac overneemt. De groep vernietigt de zielendieven voordat ze Shang Tsung en Quan Chi confronteren, die worden vergezeld door Damashi, die zichzelf onthult als Titan Shang Tsung en dat zijn gevecht met Liu Kang de tijd heeft gebroken, waardoor meerdere tijdlijnen zijn ontstaan ​​waar een andere persoon Kronika heeft verslagen en een Titan is geworden. Met de bedoeling om de tijdlijn van Liu Kang te absorberen, roept hij een leger van revenants op. De groep van Liu Kang rijdt Titan Shang Tsung’s maar net weg, hoewel Sindel dodelijk gewond raakt in de strijd en Mileena tot haar opvolger benoemt voordat ze sterft, haar ziel wordt geabsorbeerd door Jerrod.

Ze vormen tijdelijk een alliantie met hun Shang Tsung en Quan Chi, Liu Kang’s groep bundelt de krachten met een leger van heroïsche versies van zichzelf uit verschillende tijdlijnen om Titan Shang Tsung te confronteren, die een leger van hun kwaadaardige tegenhangers oproept. Na een slopende strijd, zegeviert de groep van Liu Kang, waardoor hij Titan Shang Tsung en zijn tijdlijn uit de existentie kan wissen. Na iedereen die hij heeft gerekruteerd terug te hebben gestuurd naar hun oorspronkelijke tijdlijnen, keert Liu Kang terug naar de zijne om Johnny, Kenshi, Raiden en Kung Lao te feliciteren tijdens een etentje voordat hij vertrekt om Scorpion en Smoke te helpen bij het stichten van de Shirai Ryu-clan en Earthrealm voor te bereiden op toekomstige conflicten.

In een mid-credits-scène observeren alternatieve tijdlijnvechters onder leiding van Titan Havik de nasleep van de strijd tussen Liu Kang en Titan Shang Tsung. Overtuigd dat het te snel is afgelopen, zweert Titan Havik een nieuwe, langere strijd te beginnen.

Met de onthulling dat meerdere tijdlijnen naast elkaar bestaan, houdt Liu Kang in het geheim toezicht op verschillende daarvan om zijn eigen tijdlijn te beschermen. Ondertussen reist een alternatieve Scorpion genaamd Hanzo Hasashi door verschillende tijdlijnen om er een te vinden waar zijn vrouw Harumi nog leeft en vrijgezel is, zodat hij haar kan herenigen en de Shirai Ryu kan herbouwen. Na meerdere mislukte pogingen reist hij naar de tijdlijn van Liu Kang en vindt hij een levende Harumi, maar ontdekt hij dat ze getrouwd is met haar versie van Scorpion. Een woedende Hanzo probeert de tijdlijn te vernietigen, maar wordt verslagen. Liu Kang stuurt hem vervolgens naar een tijdlijn waarin hij stierf en Harumi Scorpion werd. Het paar vindt troost in hun gedeelde verlies en bundelt hun krachten om tegen Quan Chi te vechten.

Diversiteit in het Roster

Mortal Kombat 1 introduceert een gevarieerde selectie van 22 opnieuw ontworpen personages, waaronder enkele favorieten van fans die voor het laatst te zien waren in Mortal Kombat: Armageddon. Bovendien sluit Shang Tsung zich aan als een pre-orderbonus. De “Kombat Pack” DLC voegt zes extra personages toe, met gastpersonages die een unieke draai geven aan de arena.

Kameo Fighters

Het spel introduceert een innovatief concept met 15 Kameo Fighters in de basisgame en nog eens vijf gepland als downloadbare inhoud. Deze geallieerde personages voegen diepgang en strategie toe aan je gevechten, waarbij zelfs gastpersonages kunnen dienen als Kameo Fighters.

Ontketen je innerlijke vechter, beheers het nieuwe vechtsysteem en duik in de meeslepende wereld van Mortal Kombat 1, waar de mogelijkheden net zo oneindig zijn als de gevechten zelf.