Mortal Glory CD Key code kopen

Over dit spel

Mortal Glory is een tactische, fantasy vechtgame met gladiatoren. De game is ontwikkeld en uitgegeven door Redbeak Games.

In dit spel vorm je een team gladiatoren die strijden in verschillende arena’s. Iedere gladiator beschikt over specifieke zwakke en sterke punten en over een unieke combinatie aan wapens. Train de individuele krijgers, vind legendarische zwaarden en leer oude toverspreuken. Plaats je team strategisch in het speelveld en probeer turn-based de tegenstanders op het juiste moment te verslaan. Dankzij de game-engine zal ieder gevecht verschillend verlopen. Maak gebruik van kampioenen om de strijd in jouw voordeel te beslechten. Na een overwinning kan je het prijzengeld gebruiken om op zoek te gaan naar een legendarische artefact.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Mortal Glory tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Mortal Glory op Keysforgames.nl