MORDHAU Key Kopen. MORDHAU Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop MORDHAU key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key MORDHAU rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-07-2022 voor een MORDHAU sleutel in Nederland is € 5.92

Mordhau is een multiplayer middeleeuws hack ’n slash videospel, ontwikkeld door de Sloveense onafhankelijke studio Triternion, met een prominent aspect van op vaardigheden gebaseerd competitief spel en maatwerk. Het beschikt over een vechtsysteem dat de nadruk legt op hand-tot-hand-gevechten, losjes gebaseerd op historische technieken zoals schijnbewegingen, omleiding en alternatief gebruik van wapens. Andere functies zijn onder meer afstandswapens, belegeringsmotoren en gevechten. De game werd uitgebracht op 29 april 2019 op Steam.

Gameplay

Maak je huursoldaat en vecht in wrede gevechten, waar je snelle gevechten, kasteelbelegeringen, cavalerie-aanvallen en meer zult ervaren. Betreed een hectisch slagveld van maximaal 64 spelers als huursoldaat in een fictieve, maar realistische wereld, waar je de brutale en bevredigende melee-strijd zult ervaren die ervoor zorgt dat je altijd terugkomt voor meer.

Kenmerken

Enorme veldslagen: van kleinschalige gevechten tot 64-speler totale oorlog in modi als Frontline en Battle Royale.
Coöperatief en offline spelen: vecht golven van vijanden naast je vrienden in de coöperatieve Horde-modus, of oefen je vaardigheden offline tegen AI.
Vrijgevormd gevecht en afwisselend gevechten: Krijg volledige controle over je karakter en aanvallen en ontwikkel je unieke stijl.
Diepgaande personageaanpassing: beeldhouw je gezicht, maak je wapen van onderdelen en kies afzonderlijke wapenuitrustingen om de perfecte krijger te maken.
Enorm arsenaal aan wapens en uitrusting: neem vijanden met een groot zwaard, regenpijlen van bovenaf, of leun achterover en bouw versterkingen.
Vecht overal: ervaar cavalerielasten, vecht op ladders en bedien belegeringsmachines zoals de katapult en ballista.
Viscerale en bloederige gevechten: voel de impact van elke slag en stuur ledematen voorbij terwijl je je vijanden verwoest. (Blood & gore zijn optioneel)
Denkbare gevechten: een game waarin gevechten er geloofwaardig uitzien, MORDHAU vindt een balans tussen gameplay en realisme.