Monster Hunter World Key Kopen. Monster Hunter World Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Monster Hunter World key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Monster Hunter World rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Monster Hunter World sleutel in Nederland is € 5.22

Monster Hunter: World is een RPG vol actie, de nieuwste toevoeging aan de Monster Hunter serie gemaakt en gepubliceerd door Capcom.

In Monster Hunter: World betreed je een nieuwe wereld en kruip je in de huid van een jager om woeste monsters te verslaan in het levende, ademende ecosysteem. Het epische landschap en haar diverse inwoners gebruik je om de overhand in het gevecht te krijgen. Ga alleen op jacht of samen met tot drie andere spelers. Materialen verkregen van gevallen vijanden kun je gebruiken om nieuwe wapens te maken en nog grotere, krachtigere beesten aan te kunnen.

Elder Crossing

Eens in de tien jaar trekken Elder Dragons over de zee naar de Nieuwe Wereld, dit wordt aangeduid als de Elder Crossing. De Gilde heeft een Onderzoekscommissie gevormd die grote onderzoeksexpedities, Vloten, naar de Nieuwe Wereld stuurt om deze mysterieuze tienjaarlijkse gebeurtenis grondig uit te zoeken. Wanneer de Commissie haar Vijfde Vloot uitzendt om de kolossale Elder Dragon Zorah Magdaros te volgen, staat een jager aan het begin van een grotere reis dan hij/zij zich ooit had kunnen voorstellen.

Het arsenaal van de jager

Je uitrusting geeft je de kracht om voor jezelf een plek te creëren in de Nieuwe Wereld. Er zijn veertien verschillende wapens, elk met eigen unieke kenmerken en aanvallen. Veel jagers zijn geoefend met meerdere wapens, sommigen worden liever een meester in het gebruik van een enkel wapen.

Elke jager heeft een Slinger, waarmee je jezelf bewapent met stenen en noten om te kunnen jagen op nieuwe, interessante manieren, zoals het gebruiken van afleidingstactieken en het openen van sluiproutes. Verder zijn er eenvoudig te gebruiken gespecialiseerde tools die tijdelijke krachtige effecten teweegbrengen.

Scoutflies en Palico’s

Sporen van monsters zoals voetafdrukken en haren vind je in elke locatie. Je Scoutflies herkennen de geur van monsters die je eerder bent tegengekomen en vinden andere sporen dichtbij. Hoe meer sporen je verzamelt, hoe meer informatie de Scoutflies bieden.

Palico’s zijn betrouwbare kameraden van jagers die gespecialiseerd zijn in verschillende aanvallende, verdedigende en helende ondersteuningsmogelijkheden. De Palico sluit zich met trots aan bij de Vijfde Vloot als evenwaardig lid van de Commissie.