Monster Hunter World Iceborne CD Key code kopen

Over dit spel

Monster Hunter World was een groot succes! De eerste versie werd uitgebracht in 2018 door Capcom- Het vervolg van de Iceborn editie gaat verder op de trilogie. Deze game begint met een compleet nieuw verhaal. De spelers worden in de ijskou samengebracht op één centrale plek genaamd Hoarfrost Reach. De bedoeling is om vervolgens op wilde dieren en monsters te jagen. Dit klinkt misschien afgezaagd maar is het zeker niet. Deze game is echt ontzettend spannend en leuk om te spelen. Het spel is erg mooi gemaakt en dat maakt het tot een waar speelgenot!

Extra veel mogelijkheden!

Iceborne heeft veel nieuwe extra´s. De bestaande monsters zijn woester als ooit tevoren. Veel nieuwe kille monsters zijn er aan toegevoegd. Spelers moeten het opnemen tegen gevaarlijke monsters en de vrieskou doorstaan. Dit is dus zowel een overleef, actie als schietspel in één. Verschillende soorten wapens kunnen er worden gebruikt. Ga de strijd alleen tegen angstaanjagende monsters of speel samen met andere spelers. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met andere spelers online te jagen. Samen dit spel spelen is natuurlijk nog veel leuker als alleen!

Jaag en overleef

Neem het op tegen de meest angstaanjagende monsters! Iedere keer wanneer er een bloeddorstig beest wordt vermoord neemt de eigen kracht toe. De bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk monsters af te maken. Dit spel vraagt de hersenen om strategisch te denken om succesvol te spelen. Dit is absoluut een spel dat niet gauw zal vervelen.