Monster Hunter Rise Key Kopen. Monster Hunter Rise Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Monster Hunter Rise key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Monster Hunter Rise rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een Monster Hunter Rise sleutel in Nederland is € 17.38

Daag jezelf uit en doe mee met de jacht in Monster Hunter Rise. Dit is het nieuwste deel in de gerenommeerde Monster Hunter-serie. Je wordt een jager, verkent de nieuwste kaarten en gebruikt je verschillende nieuwe wapens om verschrikkelijke monsters te doden als factor van een gloednieuwe verhaallijn.

Talloze monsters

In het spel jaag je op talloze nieuwe monsters met verschillend en uniek gedrag. Je zal klassieke terugkerende monsters tot geheel nieuwe wezens geïnspireerd door Japanse folklore vinden. Je zult goed moeten nadenken en hun unieke gedrag kunnen voorspellen als je de beloningen van monsters jagen wilt oogsten.

Nieuwe wapens

Er zijn 14 verschillende wapentypes die jou een unieke gameplay-stijl bieden, zowel van dichtbij als op een afstand. Je zult gegarandeerd de speelstijl vinden die het beste bij je past. Elk monster waar jij op jaagt, levert materialen waarmee je nieuwe wapens en kleding kunt maken zodat jij je bestaande uitrusting kunt upgraden. Zo kun je terug de wildernis in om op nog fellere monsters te jagen en nog betere beloningen te verdienen! Je kan wanneer je wilt van elk wapen wisselen bij de Equipment Boxes. Daardoor zijn de mogelijkheden zijn eindeloos.

Werk samen online

Daarnaast zijn er via de Hunter Hub multiplayer-missies waarin maximaal vier spelers kunnen samenwerken om samen doelen te bereiken. Verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat het altijd een eerlijk en uitdagend gevecht is, of je nu alleen strijdt of als een compleet team van 4 personen op jacht gaat.

Een nieuw verhaal

Tot slot kan je een nieuw verhaallijn spelen bij Kamura Village. Deze omgeving wordt bewoond door dorpelingen die lang in angst hebben geleefd voor de Rampage – een catastrofale gebeurtenis waarbij veel monsters het dorp tegelijk aanvallen. Je zal moeten samenwerken met de dorpelingen om deze uitdaging te kunnen overleven.