Minecraft Key Kopen. Minecraft Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Minecraft key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Minecraft rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Minecraft sleutel in Nederland is € 14.67

Over het spel Minecraft Java en Minecraft Windows Edition

Minecraft is een open wereld spel waarbij je vrij bent om te doen wat je zelf wilt. Het spel zit vol actie, spanning en avontuur. Minecraft is gepubliceerd door Mojang en de eerste versie van het spel stamt uit 2009.

Ga je op avontuur of wil je overleven?

Minecraft is een uniek spel dat voornamelijk bestaat uit blokken. Spelers worden in een willekeurig gegenereerde wereld gezet en moeten vervolgens overleven. Wanneer het donker wordt, zullen er overal monsters verschijnen die je proberen te vermoorden. Je kunt er voor kiezen om tegen de monsters te vechten of in veiligheid afwachten tot de zon weer opkomt. Spelers moeten zelf resources verzamelen en kunnen hiermee weer tools maken. De benodigde resources kunnen worden gevonden door op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken. Het mooie aan Minecraft is, dat het spel geen einde heeft. Er zijn altijd nieuwe plekken te ontdekken en je kunt op iedere willekeurige plek een nieuwe start maken.

Bouw de mooiste kunstwerken

Minecraft heet ook een creative mode. Hierin hebben spelers toegang tot alle mogelijke objecten in de game zonder dat ze deze objecten eerst moeten verzamelen. Hierdoor kan je de meest waanzinnige gebouwen maken. Je hebt ook de optie om een platte wereld in te laden, waardoor je op een leeg oppervlakte kan beginnen met bouwen. deze gamemode is ideaal voor mensen die geen zin hebben om veel tijd en moeite te stoppen in het verzamelen van alle resources!

Speel samen met vrienden

Minecraft heeft ook de mogelijkheid om online te spelen met andere mensen. Hiervoor kunnen spelers een eigen server opzetten of een server kopen van Mojang. Deze door Mojang zelf opgezette servers heten Minecraft Realms Ook zijn er openbare servers, maar deze zijn niet van Mojang. Op een server kunnen spelers zelf survivallen of bijvoorbeeld minigames spelen. Ook is het mogelijk om met andere spelers in creative mode te spelen. Minecraft is uniek vanwege de mogelijkheid om plugins te maken. Met deze plugins kunnen bijvoorbeeld minigames worden gemaakt. Het maken van plugins is echter erg lastig en kost ontzettend veel tijd. Gelukkig zijn er openbare servers waar duizenden mensen spelen en waar je altijd mee kunt doen.

Regelmatig updates

Een keer in de zoveel tijd brengt Mojang nieuwe updates uit voor Minecraft. Door deze updates blijft het spel aantrekkelijk, doordat er steeds nieuwe content wordt toegevoegd. Denk hierbij aan nieuwe monsters of nieuwe wapens. Op deze manier blijft het spel groter en groter worden en krijg je als speler steeds meer mogelijkheden. De updates zijn volledig gratis.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Minecraft tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Minecraft op Keysforgames.nl