Middle-Earth Shadow of War CD Key code kopen

Middle-earth: Shadow of War is een actie-rollenspel in een open wereld en gespeeld vanuit een derde persoonsperspectief, volgend op zijn voorganger. De speler bestuurt de hoofdrolspeler Talion, die verschillende natuurlijke atletische en gevechtskwaliteiten heeft als een ranger van Gondor, maar heeft ook unieke vaardigheden geboden door de geest van de elf heer Celebrimbor, met wie hij zijn lichaam deelt. De speler gebruikt zijn gecombineerde vaardigheden om verschillende missies te voltooien, meestal gericht om de legers van Sauron te ontwrichten. De game bevat hoofdquests die het verhaal van het spel aansturen en talloze optionele speurtochten die de speler kunnen helpen de talenten en volgers van Talion te verbeteren via het “Nemesis-systeem” van de game. In tegenstelling tot de vorige game, die eerder een hack en een slash was, zal het vervolg een actie-role-playing aanpak hebben, waardoor een meer persoonlijke ervaring voor elke speler wordt gecreëerd. Het zal ook een dynamisch weersysteem en een dag / nacht-cyclus bevatten die van invloed zijn op het spel en het gedrag van de vijand.

Shadow of War vervolgt het verhaal van de vorige game, dat is gebaseerd op het legendarium van J. R. R. Tolkien en speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings. Net als zijn voorganger wordt de game ook zwaar geïnspireerd door regisseur Peter Jackson’s The Hobbit en The Lord of the Rings-filmaanpassingen.

Unieke eigenschappen

  • Het aartsvijandsysteem blijft een van de belangrijkste innovaties van deze generatie en hoe opgeblazen dit vervolg ook is, het zorgt ervoor dat er zelden een saai moment is.
  • het werven van orks en belegerde forten werkt geweldig.
  • Het aartsvijandsysteem zorgt ervoor dat herhaling veel minder een probleem is dan het zou moeten zijn.
  • Plezierige gevechten en eindbazen.