Microsoft Flight Simulator Key Kopen. Microsoft Flight Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Microsoft Flight Simulator key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Microsoft Flight Simulator rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Microsoft Flight Simulator sleutel in Nederland is € 11.98

Ben je klaar voor door AI aangedreven gaming? Microsoft Flight Simulator 2020 is de nieuwste versie van de populaire simulatieserie, maar technologische vooruitgang laat ons zien wat de wereld van videogames te wachten staat.

Microsoft Flight Simulator verwijdert alle grenzen

Microsoft Flight Simulator van Microsoft is het enige spel dit jaar dat alle grenzen, moeilijkheden en zorgen over het zien van de wereld wegneemt, ongeacht waar je heen wilt. Het is de enige manier waarop sommigen van ons de vlucht in de nabije toekomst kunnen ervaren, en als zodanig voelt het veel meer als een transcendente ervaring dan welke vliegtuigsimulator eigenlijk zou moeten. Het is ons venster op de wereld, en niemand zag het zelfs aankomen.

Deze uitzonderlijke game ziet er absoluut fantastisch uit en geeft je de vrijheid om overal ter wereld naartoe te gaan – en bovendien kun je in de cockpit van vrijwel elk vliegtuig springen om een ​​beginnende piloot te worden. Het is een indrukwekkende technologische prestatie die je zeker wilt ervaren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in simulatiegames.

Vrijheid neemt een vlucht

Microsoft Flight Simulator 2020 is de eerste officiële inzending in de langlopende serie sinds Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition in 2014. Zes jaar lijkt misschien niet zo lang als het gaat om de ontwikkeling van videogames, maar als je ziet wat hier is bereikt , het had net zo goed een eeuwigheid kunnen zijn.

Voor degenen die niet bekend zijn met de serie, laat het je in wezen het vliegtuig kiezen dat je wilt vliegen, van Boeing tot Airbus en een breed scala aan modellen daartussenin, met kleinere propellers en turbopropvliegtuigen beschikbaar als je de dingen een beetje wilt door elkaar halen. Je kunt dan overal ter wereld een vertrek- en aankomstluchthaven kiezen door een speld op de uitgebreide kaart te plaatsen – en dan daarheen vliegen. Ja, overal, zelfs in no-fly zones. Je kunt nergens heen vliegen, zolang je maar weet wat je doet.

Dat betekent dat je vanaf je lokale vliegveld naar de Noordpool kunt vliegen als je dat wilt, of de prachtige nachtverlichting van Los Angeles of de toppen van de Himalaya kunt bekijken. De wereld is binnen handbereik, wat moeilijk te verwerken is als je er even bij stilstaat. Met behulp van enorm veel satellietgegevens en -beelden heeft Microsoft een volledige kaart van de hele wereld gemaakt waar je op uw gemak rond kunt vliegen, en het is absoluut ongelooflijk.

Leren vliegen

Als je alle uithoeken van de wereld wilt zien, moet je natuurlijk eerst weten hoe je het vliegtuig van je keuze moet besturen. Je gaat nergens heen als je de landingsbaan niet kunt verlaten. Gelukkig is Microsoft Flight Simulator 2020 bereid om je te helpen leren, zodat je op uw gemak de grond kunt verlaten.

We zullen niet liegen en zeggen dat het gemakkelijk is. Je zult veel tijd moeten besteden om de ins en outs van het besturen van een vliegtuig te leren. Het is bijna net zo ingewikkeld als de echte handeling om een ​​straalvliegtuig van de grond te krijgen en een vlucht vol mensen op 12.000 meter veilig naar hun bestemming te brengen.

Luchtvaartfans zullen evenveel aandacht vinden voor de exterieur- en interieurdetails van elk vliegtuig, van Dreamliners tot Cessnas en alles daartussenin. Sommige vliegtuigen zijn duidelijk moeilijker te leren dan andere, maar gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over het leren van elke nuance van piloot zijn. Er zijn drie instellingen waaruit je kunt kiezen. Als je niet de tijd wilt nemen om te leren vliegen, kunt je het realisme gemakkelijker maken of ervan afkomen.

Je kunt bepaalde bedieningselementen vermijden en het spel ze laten afhandelen, of je kunt proberen elk aspect van je vlucht te beheren. Wat je ook kiest, het eerste moment dat je opstijgt en aan je klim begint, geeft voldoening op een manier die moeilijk te beschrijven is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Microsoft Flight Simulator tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Microsoft Flight Simulator op Keysforgames.nl