Metro Simulator 2019 CD Key code kopen

Metro Simulator 2019 is een simulatiespel. Het genre simulatie houdt in dat er een activiteit of wereld wordt nagebootst. Neem plaats achter het stuur van een metro en breng passagiers naar hun bestemming. Het simulatiespel kent verschillende functionaliteiten, zoals versnellen en remmen, je kunt de deuren openen en van camerastandpunt veranderen. Maar je kunt ook wisselen van metro-omroeper en je hebt invloed op verkeerslichten en de semiautomatische metrowissel. Metro Simulator 2019 is uitgegeven door het Russische Kishmish Games en vanaf 1 mei 2019 beschikbaar, als Early Access, op Steam. Early Access betekent dat er nog gewerkt wordt aan het spel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Metro Simulator 2019 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Metro Simulator 2019 op Keysforgames.nl