Metro Exodus Key Kopen. Metro Exodus Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Metro Exodus key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Metro Exodus rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Het grootste avontuur tot nu toe

Het is het jaar 2036, Een kwarteeuw na de kernoorlog verwoestte de aarde, een paar duizend overlevenden klampen zich nog steeds vast aan het bestaan onder de ruïnes van Moskou, in de tunnels van de Metro. Ze hebben geworsteld met de vergiftigde elementen, hebben gemuteerde beesten en paranormale gruwelen gevochten en hebben de vlammen van de burgeroorlog doorstaan. Maar nu, als Artyom, moet je de Metro ontvluchten en een groep Spartaanse Rangers leiden op een ongelooflijke, continentomvattende reis door post-apocalyptisch Rusland op zoek naar een nieuw leven in het Oosten.

Unieke eigenschappen

  • Er zijn grote niveaus die veel meer vrijheid bieden.
  • De lineariteit liet de ontwikkelaars toe om veel meer spanning en angstaanjagende ontmoetingen te creëren, en de chaos van een volledig open wereld waar je overal heen kunt en alles kunt doen wanneer je maar wilt, past daar niet echt comfortabel bij.
  • Een combinatie van de klassieke Metro gameplay die iedereen is gewend uit vorige games waar het die lineaire speelstijl is.
  • De dynamische wereld van Exodus is seizoensgebonden, wat betekent dat spelers in verschillende omgevingen met verschillende vijanden te maken krijgen en ook meer leren over de reisgenoten als de reis aanhoudt.