Metro Exodus The Two Colonels CD Key code kopen

Metro Exodus The Two Colonels is een singleplayer, verhaal vertellend horror/actie spel. Ontwikkeld door 4A Games en uitgegeven door Deep Silver. Leeftijdsgrens van 17 jaar.

Het spel verteld het verhaal van kolonel Khlebnikov, die door zijn zoon Kirill wordt vergezeld op zijn reizen door donkere en ongure ondergrondse gangen onder de dode stad Novosibirsk. De speler zal zich voortbewegen door smalle tunnels waar hij wordt aangevallen door gemuteerde monsters. Tijd dus om nieuwe wapens te gebruiken, zoals de verwoestende vlammenwerper dat elk wezen zal carboniseren.

Maak je klaar voor alle gruwelen die plaatsvonden in het gedoemde station in Novosibirsk.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Metro Exodus The Two Colonels tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Metro Exodus The Two Colonels op Keysforgames.nl