Metal Wolf Chaos XD CD Key code kopen

Metal Wolf Chaos XD is een een geremasterde shooter van deze game uit 2004. Het spel is voorzien van moderne grafics, verbeterde controles en een nieuw safe systeem. Het is ontwikkeld door General Arcade, FromSoftware en uitgebracht door Devolver Digital.

In het spel speel je Michael Wilson, de president van de Verenigde Staten. Je voert het bevel over een gemechaniseerd leger om de opstandige Vicepresident Richard Hawk te verslaan. Het spel speelt zich af op belangrijke Amerikaanse plaatsen zoals de Brooklyn Bridge, de trappen van het Witte Huis en de Grand Canyon.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Metal Wolf Chaos XD tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Metal Wolf Chaos XD op Keysforgames.nl