Metal Unit CD Key code kopen

Metal Unit is een side-scrolling platformer game waar je in de huid kruipt van Joanna. De game is ontwikkeld door JellySnow Studio en wordt uitgegeven door NEOWIZ. Joana is een soldaat die op jacht is naar haar zus die de boel verraden heeft. Je bindt de strijd aan met monsters en aliens. Om die te bestrijden heb je de beschikking over je eigen M-Unit 11 combat outfit. Je doel is om ervoor te zorgen dat de mensheid weer de baas wordt op aarde. Tijdens je strijd kom je steeds meer achter de waarheid over waar het met de mensheid heen gaat. Bereid je voor op een groot gevecht!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Metal Unit tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Metal Unit op Keysforgames.nl