Mesozoica Key Kopen. Mesozoica Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Mesozoica key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Mesozoica rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een Mesozoica sleutel in Nederland is € 0.79

Een volwaardige dinosaurus-pretpark-tycoonsimulator waarin je je richt op de constructie en het beheer van je dinosauruswonderland. Van het kiezen van uw startende onderneming tot uw belangrijkste attractie, alles ligt in uw handen.

Unieke eigenschappen

 • Dieren
  van het Mesozoica tot het Cenozoïcum staan ​​prehistorische dieren zoals de Tyrannosaurus Rex en de minder bekende Mamenchisaurus op je te wachten om ze in je park te adopteren.
 • Baby’s
  elke dinosaurus begint als een klein klein beestje en verbindt je vanaf het begin met je dinosaurus. Bekijk het door zijn levensfasen heen en verken je wereld.
 • Controle
  door controle te krijgen over je dieren, kun je ervaren hoe het is om een ​​dinosaurus te zijn! Aanval, eten en drinken om de behoeften van je dinosaurus onder controle te houden.
 • Modulair bouwsysteem
  laat je fantasie de vrije loop met het modulaire bouwsysteem, waarin je herbruikbare blauwdrukken kunt maken die je in je park kunt gebruiken. Niets is te gek, verbaas jezelf!
 • Blueprints
  voor degenen die meteen het spel in willen duiken, zijn er een groot aantal blauwdrukken beschikbaar om te gebruiken, zodat u zich kunt concentreren op wat u belangrijk vindt.
 • Aanpassen
  Bijna alles in Mesozoica kan naar wens worden aangepast, of het nu gaat om kleur, textuur of maat! Je kunt echt het park van je dromen maken.
 • DNA-systeem
  met meer dan 14 dieren in het spel kun je de geavanceerde wereldkaart gebruiken om DNA te vinden, kopen en extraheren uit fossielen van dinosaurussen. Naast het brede scala aan dinosaurussen zijn er meer dan 140 skins klaar om te verkennen!
 • Dig site
  De ouderwetse manier om dinosaurus-DNA te krijgen. Selecteer je favoriete digsite, stuur je graafploeg en wacht tot ze je nieuwe dinosaurus hebben gevonden!