Merchant of the Skies CD Key code kopen

Over dit spel

Merchant of the Skies is een strategische simulatiegame van ontwikkelaar en uitgever Coldwild Games.

In dit unieke spel ben je de kapitein van een luchtschip. Je verzamelt goederen en probeert een succesvolle ruilhandel op te starten. Wanneer je genoeg geld verdient, kun je een eigen basis luchtbasis bouwen tussen de wolken. Deze basis kan vervolgens zelf goederen produceren die je kunt verkopen op de vele vliegende eilanden. Er zijn tal van personages om te ontmoeten, die allen unieke missies voor je hebben. Als kapitein heb je ook een eigen huis nodig en er zijn meer dan 200 bouwblokken om mee te werken. Hierdoor kun je een unieke constructie bouwen die de andere kapiteinen jaloers zal maken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Merchant of the Skies tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Merchant of the Skies op Keysforgames.nl