Men of War Assault Squad 2 Cold War CD Key code kopen

Men of War Assault Squad 2 Cold War is een strategie/actie spel dat zowel gespeeld kan worden in singleplayer mode als in multiplayer mode.

Ontwikkeld door Digitalmindsoft en uitgegeven door 1C Entertainment.

De beroemde Men of War RTS-serie heeft het tijdperk van de koude oorlog bereikt.

Neem militaire beslissingen en voer het commando over Amerikaanse of Sovjet troepen. Voer gigantische legers aan van reguliere en gespecialiseerde eenheden, zoals ondersteuningsvoertuigen, lichte en zware tanks, artillerie-transport en gevechtshelikopters. Ga naar het strijdtoneel van vernietigde steden, verwoeste vliegvelden, versterkte grensgebieden en kleine dorpjes.
Volbreng missiedoelen en claim de victorie!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Men of War Assault Squad 2 Cold War tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Men of War Assault Squad 2 Cold War op Keysforgames.nl