Megaton Rainfall CD Key code kopen

Megaton Rainfall is een actiegame die zeer positief beoordeeld wordt. In de game speel je als superheld uit een andere dimensie. De aarde wordt het slachtoffer van een buitenaardse invasie en als superheld is het je taak de aarde te redden. Belangrijk hierbij is wel je krachten onder controle te leren houden want je bent onmetelijk sterk en in staat gebouwen te verpulveren in enkele seconden. Eenmaal alle aliens verslagen zijn win je de game. Megaton Rainfall werd ontwikkeld en uitgegeven op 17 november 2017 door Pentadimensional Games, SL. Het spel werd uitgegeven met een Engelse, Franse, Duitse en Italiaanse interface en kan dan ook in die talen gespeeld worden. Veel gameplezier.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Megaton Rainfall tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Megaton Rainfall op Keysforgames.nl