Megadimension Neptunia 7 CD Key code kopen

Prachtig

Met het vredesperk in de hele wereld van Gamindustri, Neptune, de regerende Console Patron Unit (CPU) en Nepgear, hervatten haar zus en CPU-kandidaat van de natie Planeptune hun leven van luiheid ondanks waarschuwingen van hun Oracle, Histoire, dat de wereld betreedt de ‘CPU Shift Periode’ waar het publiek zal proberen hun CPU’s in discrediet te brengen en te verdringen ten gunste van nieuwkomers. Voordat Neptune en Nepgear zich kunnen voorbereiden, struikelen ze echter over een oude gameconsole die, wanneer geactiveerd, het paar naar een andere dimensie transporteert; de nul-dimensie.
Bij het ontdekken van deze nieuwe dimensie is een verwoeste woestenij alleen bewoond door monsters, de twee zijn verrast om een overlevende te vinden, Uzume Tennouboshi, die ook een CPU is. Neptunus en Nepgear leren dat ze, net als Uzume, niet in staat zijn om te transformeren om hun ware krachten te ontsluiten in deze wereld vanwege de afwezigheid van Shares (geloof van de mensen) en dus de trio-reis door het land om fragmenten van macht te vinden die bekend staan als Share Kristallen die ze gebruiken om zichzelf voldoende kracht te geven om het land terug te winnen van de binnenvallende monsterpot.
De game heeft een nieuw vechtsysteem met een andere combo-structuur dan eerdere games, hoewel er nog steeds overeenkomsten zijn. De gameplay legt sterk de nadruk op de positionering van karakters.

Unieke eigenschappen

  • Nieuwe gevechtsfuncties
    Tekens kunnen verbinding maken voor sterkere aanvallen, met “Onderbrekingen delen” kun je vijanden in stukken splitsen om hun statistieken te verlagen en speciale aanvallen uit te schakelen, en “Reusachtige veldslagen” leggen limieten op die de strateeg in jou uitdagen!
  • NEXT-modus
    Een tweede transformatie is nu beschikbaar! Je kunt die grote slechteriken in stukjes breken met de NEXT-modus, met nieuwe speciale vaardigheden en een nieuw kostuum voor de CPU’s!
  • Three Worlds, Three Stories
    Drie verschillende verhaalmodi! Met nieuwe CPU’s en personages aan je zijde, moet je door drie dimensies vechten om Gamindustri te redden!
  • Nieuwe Dungeon Minigame! Een eerbetoon aan de klassieke “Spelunker”, je krijgt speciale items als je deze kerker onder de tijdslimiet opruimt!