Mega Man 11 CD Key code kopen

Mega Man 11 is een action platform game en het elfde deel uit de Mega Man serie. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Capcom.

Probeer als Mega Man het gevaar te bedwingen van Dr Willy. Reis hiervoor door acht verschillende lineaire levels en strijd tegen de acht robots van Dr Willy met veelzeggende namen als Bouncer Man, Impact Man, Torch Man, Blast Man, Fuse Man en Block Man. De grafics zijn bekend uit de klassieke Mega Man serie; een 2D omgeving met veelhoekige 3D karakters.

Nieuwe vaardigheden en wapenkeuzes

Mega Man is een klassieke gamereeks waarbij het eerste deel in 1987 is uitgebracht.

Naast de klassieke moves zoals de Mega Buster en de glijbaan heeft de speler de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren. Met de Speed Gear vertraagd Mega Man de tijd. De Power Gear geeft de wapens een extra boost. Gebruik ze wel met beleid omdat de wapens oververhit kunnen raken. Als de gezondheid van Mega Man een kritiek punt bereikt dan is het mogelijk om zijn gezondheid te herstellen door beide wapens tegelijk te gebruiken. Deze functie is slechts 1x per level te gebruiken.

Nieuwe wapens aan het einde van de levels zijn nodig om de eindbazen te verslaan. Het spel heeft keuze uit vier moeilijkheidsniveaus waardoor het ook goed te spelen is voor gamers die nog niet bekend zijn met de Mega man reeks. Het spel bevat extra opties zoals tijdritten, bonus missies en wereldwijde klassementen. Een galerij met conceptuele kunst geeft een interessante inkijk in het creatieve proces van de makers.