Master of Orion CD Key code kopen

Master of Orion is een met awards bekroonde strategie game die werd gemaakt en gepubliceerd door Simtex. De iconische 4X strategie-gameplay van Explore, Expand, Exploit en Exterminate is weer helemaal terug na tal van updates. De kenmerkende elementen van Master Of Orion werden verbeterd tot een mooie en verbluffend unieke grafische ervaring.

De wedergeboorte van deze strategische game luidt een nieuw tijdperk van grafische systemen in. Leid een van 10 speelbare races in jouw poging om het melkwegstelsel te gaan overheersen, elk met verschillende unieke adviseurs, raciale voordelen, technologieën en gespecialiseerde scheepsontwerpen. Kies je de geduchte Alkari-krijgers, de slimme Gnolam-handelaars, de bewuste Meklon-robots of een race dichter bij huis: met mensen?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Master of Orion tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Master of Orion op Keysforgames.nl