Marvels Guardians of the Galaxy Key Kopen. Marvels Guardians of the Galaxy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Marvels Guardians of the Galaxy key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Marvels Guardians of the Galaxy rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-03-2023 voor een Marvels Guardians of the Galaxy sleutel in Nederland is € 17.09

Binnenkort komt Marvels Guardians of the Galaxy uit! Dit is een spel dat is gebaseerd op de strip- en filmreeks van Marvel. Net zoals Spider-Man. Marvels Guardians of the Galaxy is een spel dat is ontwikkeld door Eidos-Montréal en uitgegeven door Square Enix. In het spel speel je Star-Lord, de leider van de Guardians. Verder vechten aan jouw zijde Groot, de Wasbeer Rocket, Gamora en Drax mee. In de game is het voor jou en je team de bedoeling om het universum te redden. Je zorgt er namelijk op een bepaalde manier voor dat er een reeks van catastrofale gebeurtenissen ontstaan die ervoor zorgen dat het universum in gevaar raakt. Dit zorgt ervoor dat je een reis gaat maken door bizarre werelden en verschillende iconische Marvel karakters tegenkomt op je reis.

Muziek

In het spel is ook bijzondere muziek terug te vinden. De game ontwikkelaars van Eidos-Montréal hebben er echt voor gezorgd dat het spel een 80’s gevoel krijgt door het gebruik van verschillende aspecten uit de 80’s. Denk bijvoorbeeld aan het muziekgebruik.

In het spel is muziek terug te vinden van verschillende rockartiesten als bijvoorbeeld Iron Maiden, KISS, New Kids On The Block, Rick Astley, Hot Chocolate en nog veel meer! Maar ook heeft de senior audio regisseur van Eidos-Montréal, Steve Szczepkowski, een eigen lied geschreven en dit nummer is ook terug te vinden in het spel. Het nummer heet Space Riders with No Names en is van de fictieve band Star-Lord Band. Deze band is dus niet echt, maar verzonnen. Het zit namelijk zo dat Peter Quill (Star-Lord) vroeger erg fan was van de Star-Lord Band en daar heeft hij ook zijn bijnaam vandaan. En daarom kreeg Steve Szczepkowski het idee om zelf een nummer te schrijven dat een beetje een 80’s gevoel geeft. Een leuk weetje is trouwens wel dat hij zelf het lied heeft gezongen. Ondanks dat het spel nog niet uit is, is het nummer wel al te beluisteren op verschillende streamingsdiensten.