Marvels Guardians of the Galaxy The Telltale Series CD Key code kopen

In Marvels Guardians of the Galaxy: The Telltale Series neem je het op tegen vijanden met o.a. Star-Lord en Rocket. Nadat er een grote veldslag plaatsvond raken de Guardians in het bezit van een soort artefact. Het artefact blijkt een bijzondere kracht te hebben en wordt zeer gegeerd door de vijanden van de Guardians. Het spel speelt zich af over vijf verschillende stages of episodes en het spreekt voor zich dat het de bedoeling is de vijanden van de Guardians uit te schakelen voor ze het artefact in handen krijgen.

Technische vereisten en varia

Marvels Guardians of the Galaxy: The Telltale Series is een avonturengame die ontwikkeld en uitgegeven werd door Telltale Games. Sinds de release op 18 april 2017 ontving de game heel wat positieve commentaren en recensies. Het spel werd met verscheidene prijzen bekroond. De game werd gelanceerd in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Braziliaans, Russisch en Chinees. Technische eisen zijn minstens een windows 7 en 15 GB beschikbare vrije ruimte. Het RAM geheugen moet uit ten minste 3GB bestaan. Marvels Guardians of the Galaxy: The Telltale Series is verkrijgbaar via Steam voor Windows PC en Mac en werd ook geproduceerd voor Xbox, Playstation 4 en Nintendo Switch. Daarnaast kan het spel voor de computer ook aangekocht worden via de officiële website van Telltale Games. De game werd gedurende een bepaalde periode ook in de winkel verkocht als seasonpass. Dit is een soort code waarmee de speler onmiddelijk toegang krijgt tot de vijf verschillende stages van het spel.

Grote successen voor Telltale Games

Sinds de lancering van de game op 18 april van vorig jaar kreeg Telltale games heel veel positieve reacties. Het bedrijf en de Marvels Guardians of the Galaxy: The Telltale Series game werden bekroond met tal van prijzen waaronder die voor beste verhaallijn en mooiste graphics. Telltale Studios kreeg recent ook de prijs voor de meest innovatieve game-ontwikkelaar. Bovendien stijgen de verkoopsuccessen boven die van de meeste games uit. Ik wens u alvast heel veel spelplezier.