Marvels Avengers Key Kopen. Marvels Avengers Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Marvels Avengers key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Marvels Avengers rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Voor iedere game en Marvel liefhebber komt het spel Marvel Avengers nieuw uit. Het is een spannend actie-avonturen spel qua genre, gebaseerd op de Avenger films en comics van Marvel. Het spel is ontwikkeld door Crystal Dynamics en Eidos Montreal en wordt uitgegeven door Square Enix op 4 september 2020 voor de playstation 4, Xbox en windows. Nog even wachten dus maar een leuk vooruitzicht.

Het verhaal

Het spel start met een verhaal dat zich vijf jaar na A-day afspeelt. Ze herdachten deze dag namelijk als symbool van dood en vernietiging waarvan de Avengers als schuldig werden bevonden. De A-day viering werd verpest met dood en verderf door een gigantisch ongeval waardoor het team moet overgaan tot actie om het gevaar uit te doven. Vijf jaar na de viering van A-day heeft een slimme vrouw, Kamala Khan genaamd de kracht bij elkaar verzameld het team weer op te bouwen. En zich zo samen weerbaar te maken tegen de mysterieuze AIM macht.

In dit spel komt het team opnieuw samen om gevechten te overwinnen en de wereld te redden. Door de speciale co-opmodus van het spel kan de speler zelf zijn team met favoriete helden samenstellen. De bekende helden uit de films en stripverhalen komen weer tot leven. Dit zijn onder andere Captain America, Iron Man, Thor, the Hulk, Black Widow en Miss Marvel samen met nog meer bekende personages. Het is een spectaculair episch gevechtsspel waarbij je jezelf in de wereld waant van de Avengers.