Marvel vs Capcom Infinite CD Key code kopen

Over dit spel

Fantastisch

Dit is echt een spel dat een paar jaar geleden een onmogelijke droom leek. Er is veel veranderd sinds de vorige Marvel vs Capcom-game – Marvel is nu een van de meest betaalbare licenties op de planeet en Capcom is, nou ja, nog steeds Capcom. De franchise is geliefd bij velen, maar heeft herhaaldelijk het geloof van degenen die dat wel doen getest.

Pairing Spider-Man met, laten we zeggen, Arthur van Ghouls And Ghosts voelde opnieuw als een beetje een stap naar beneden voor een van ’s werelds meest iconische superhelden.

Er is duidelijk iets achter de schermen gebeurd en hier zijn we met een nieuwe aflevering in de langlopende serie. En het is een van de beste tot nu toe.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Marvel vs Capcom Infinite tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Marvel vs Capcom Infinite op Keysforgames.nl