Main Assembly CD Key code kopen

Over dit spel

Main Assembly is een echte building programming game. De game is ontwikkeld door Bad Yolk Gamesen wordt uitgegeven door Team17 Digital Ltd. In deze game kun je naar eigen inzicht en met behulp van revolutionaire free-form crafting tools de vetste robots bouwen. Je bestuurt de robots door middel van krachtige visual programming. Is de game in single player al behoorlijk uitdagend, in multi player kun je de lat nog wat hoger leggen door samen met je online vrienden nog gecompliceerdere robots te ontwerpen, bouwen en programmeren. Ben je nog een beginner, geen probleem. Door alle tools die je tot je beschikking hebt, leer je snel hoe je een echte architect wordt! In de game geldt: als je het kunt bedenken, dan kun je het bouwen. Jij bent de engineer die bouwt, sloopt en vernietigt, gewoon omdat het kan. Als je iets moois gebouwd hebt, dan deel je het natuurlijk met de hele community.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Main Assembly tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Main Assembly op Keysforgames.nl