Maelstrom CD Key code kopen

Maelstrom is een derde-persoon strategiespel met snelle, tactische, schip-tegen-schip-gevechten, maatwerk, progressie en een focus op multiplayer die zich afspeelt in 2050 in een toekomst na een ecologische ramp die resulteert in een groot deel van de onderdompeling van de planeet.

Spelers voeren oorlogsschepen uit, varen over de oceaan en spelen online multiplayer-wedstrijden van het laatste schip, solo of met vrienden. Gameplay draait om eenvoudig te leren mechanica en arcade-achtige gevechten in plaats van simulatie, zwaar realisme en een nadruk op actie en keuzes van moment tot moment…

Gameplay

De gameplay van Maelstrom vereist dat spelers bases bouwen tijdens het oogsten van grondstoffen om de productie van verschillende eenheden te financieren, evenals de constructie van andere structuren om de speler te helpen bij het verslaan van de vijand. De drie belangrijkste bronnen worden verkregen uit Survivor-compounds, waterpompen en de zon.

Elke resource wordt op verschillende manieren gebruikt, water kan bijvoorbeeld worden gebruikt om eenheden een snelheidsboost in de strijd te geven, maar ook als een helende basis voor Hai-Genti-eenheden en als een belangrijke vereiste voor het onderzoeken van upgrades.

Spelers kunnen de controle krijgen over de hero-eenheid van een factie en de game spelen vanuit het perspectief van een derde persoon, wat een aanzienlijk voordeel oplevert in bereik en zicht, evenals de mogelijkheid om een preventieve aanval uit te voeren. Terraforming speelt ook een belangrijke rol in het spel. Overblijfselen en Ascension-eenheden kunnen het land bewerken om aan hun behoeften te voldoen, door kunstmatige heuvels en sloten te creëren, ofwel door eenheden te blokkeren of ze te verlaten, en ze kunnen ook worden gebruikt om een verdedigingsbolwerk te stallen. De Hai-Genti kunnen niet terraformeren, maar in plaats daarvan de kaart overspoelen met behulp van Mutagen-pompen, waardoor ze een voorsprong hebben in het vroege spel tegen voertuigen.