Madden NFL 21 CD Key code kopen

Over dit spel

Madden NFL 21 is een American Football game ontwikkeld door EA Tiburon en uitgegeven door Electronic Arts. Het behoort tot de Madden NFL-series en speelt zich af in de National Football League (NFL.

Next Gen

Madden NFL 21 heeft een Next Gen spelers beweging geïntroduceerd dat aangedreven wordt door statistieken uit de NFL. Daarnaast zijn er nieuwe omgevingen toegevoegd en speelt het zich af in de nieuwste stadions.

Leef jezelf helemaal uit in een generatie van opkomende supersterren. Deze nieuwe spelers staan klaar om het spel compleet te veranderen. Madden NFL 21 zit vol met nieuwe technieken en innovaties waardoor je het op een unieke manier beleeft.

Nieuwe gameplays

Ook zijn er nieuwe functionaliteiten en een nieuw gameplay ontwikkeld zoals:

Face of the franchise – rise to fame

Ga je het maken tot de Hall of Fame? Laat niets je tegenhouden en breek door alle zelf opgelegde grenzen heen. Binnen dit nieuwe carrière type kun je veel diepgang creëren in hoe jouw loopbaan zal gaan. Er worden meerdere niveaus aangeboden binnen dit speltype.

Innovatieve bewegingen

Kun je niet wachten op de nieuwste innovaties binnen dit spel? Er zijn nieuwe passrush technieken, tackle vaardigheden en een nieuwe baldragersysteem ontwikkeld. Dit alles brengt meer grip en controle aan de bal wat zich uitdrukt in meer creatief spel.

This is The Yard

This is the yard is een adembenemende ervaring voor de spelers. Binnen dit spel zijn er technieken en looproutes toegevoegd die nooit eerder vertoond zijn. Voel de nieuwe ervaring in haar volle glorie waarin je snel moet aanpassen aan de omgeving en het spel.

Het is een ‘backyard’ speltype wat betekent dat het zich afspeelt op niet-traditionele speelvelden. Reis de wereld over om andere teams te verslaan met nieuwe plays, andere regels en waar je voor de keiharde instelling kan gaan. Maak daarnaast een eigen avatar aan die je aanstuurt. Laat zien wat je kunt binnen The Yard in de nieuwste uitrusting.