LUNA The Shadow Dust CD Key code kopen

LUNA The Shadow Dust is geïnspireerd op oude avonturenspellen. Het vertelt het verhaal van twee interessante metgezellen die elkaar ontmoeten in een handgemaakt geanimeerd puzzelavontuur. Het is uitgerust met een adembenemende originele soundtrack en verbluffende 2D-tussenfilmpjes.Ontwikkeld door Lantern Studio en een ontwerper door Coconut Island Games, Application Systems Heidelberg.

Een kaars aansteken is een schaduw werpen. In de schaduw van de werkelijkheid wacht een fascinerende wereld op verlichting. Beleef de magische reis van een jonge jongen en zijn metgezellen terwijl ze puzzels oplossen en herinneringen ophalen aan het verleden, tot leven gebracht door visueel verbluffende en sprakeloze tussenfilmpjes. Betreed de oude toren aan de rand van de wereld, ervaar handgeschilderde tussenfilmpjes, ingewikkelde puzzels en beklijvende muziek van dit indie-juweeltje.

Aarzel niet om op avontuur te gaan door LUNA The Shadow Dust te spelen en de wondere wereld te ontdekken!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download LUNA The Shadow Dust tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel LUNA The Shadow Dust op Keysforgames.nl