Lovecrafts Untold Stories CD Key code kopen

Lovecraft’s Untold Stories is een top down indie adventure game met horror elementen. Het spel is ontworpen en uitgegeven door LLC Blini Games.

De game speelt zich af in willekeurig gegenereerde en behoorlijk uitdagende levels, gebaseerd op de verhalen van H.P. Loveccraft. Vecht met 30 verschillende wapens tegen 50 verschillende wezens en cultisten uit de Mythos en stop de plannen van de Ouden. Tijdens de game is er de mogelijkheid om drie extra personages met unieke mogelijkheden te ontgrendelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Lovecrafts Untold Stories tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Lovecrafts Untold Stories op Keysforgames.nl