LOST SPHEAR CD Key code kopen

Lost Sphear brengt een nieuwe kijk op de klassieke RPG gameplay. De verhaallijn gaat over een jongen, waar iets mysterieus mee gebeurt, dat hij nog nooit eerder gezien heeft. Er ontwaakt een nieuwe donkere kracht die de realiteit bedreigt. Het is aan jou om wat verloren was, terug te halen. In een unieke reis om de wereld te redden zal je moeten beschikken over veel creativiteit en reactievermogen. De game is ontwikkeld door Tokyo RPG Factory en uitgegeven door Square Enix.

Laat je helemaal meeslepen in Lost Sphear

Een Japanse RPG met geweldige muziek is de beste omschrijving voor Lost Sphear. In deze game ben je zwaardvechter Katana, die samen met zijn vrienden die hij onderweg is tegen gekomen, naar donkere plaatsen reist. Het is de bedoeling om uiteindelijk het grote mysterie te ontrafelen. Het is in de gevechten mogelijk om van plaats te wisselen met je vrienden tussen de rondes en het is absoluut nodig om te proberen te voorspellen wat je tegenstanders gaat doen.

Langzaamaan verdwijn de wereld, iedere keer als er een herinnering verloren gaat, volgt er ook een stukje van de wereld. De demo, waarin je al een beetje kan proeven van de uitstekende graphics, kan je nu al gratis downloaden, de volledige versie komt 23 januari uit. Die volledige versie kan je natuurlijk nu al bestellen. Als je dat nu al doet, dan krijgt je een wallpaper erbij en twee exclusieve tracks, gecomponeerd door Tomoki Miyoshi. Een speciale editie voor verzamelaar is ook verkrijgbaar. Deze editie beschikt buiten de volledige game ook over 12 unieke tracks gecreëerd door Miyoshi Tomoki.